Keukens spuiten

Heeft U loslatende laminaat/folie op keukendeurtjes of wilt U uw keuken gewoon in een ander kleurtje? Daar hebben wij een mooie oplossing voor!

Vaak is de keuken nog heel goed!, maar laat helaas wel eens de laminaat/folie van de deurtjes los..☹️ Dit gebeurt vaak als eerste in de buurt van een vaatwasser of oven.
De oplossing die wij daar voor hebben is, wij verwijderen heel voorzichtig alle laminaat/folie en daarna worden de deurtjes en frontjes gespoten in een speciale vullende grondverf, hierdoor kan het daarna weer mooi strak en glad geschuurd worden om vervolgens in ieder gewenste kleur afgespoten te worden. Het spuiten van een keuken is dan ook een prachtige en kostenbesparende oplossing en kan een keuken zo weer jaren mee!


Wij hebben een keuken gespoten waar het laminaat/folie van los liet. Bij deze foto’s kunt U in stappen zien hoe dat gaat en hoe mooi de keuken dan weer word.

Klik op een foto voor een grotere versie

Door een speciale techniek kunnen wij er zoals bij deze keuken een fijn structuur in spuiten zodat het lijkt alsof het zo uit de fabriek komt!


Heeft U vragen?


Stuur uw vraag naar info@wigboutdecoratie.nl of bel 06-54257455

www.wigboutdecoratie.nl

Reacties zijn gesloten.