Museum Gallerie

Sinds een aantal jaren beschikt Wigbout Decoratie over een echt Museum met Gallerie.
Gebaseerd op de eigen geschiedenis van de naam ”Wigbout” en een bonte verzameling van spullen uit de oude doos.¬†In diverse ingerichte hoekjes en met bijbehorende accessoires is er een knus geheel samengesteld. Dit geheel bestaat uit oude Auto’s een grote verzameling eigen gemaakte Schilderijen en werk uit vervlogen jaren.¬†Als reclamemakers,standbouwers en creatievelingen is er in de afgelopen jaren heel veel gemaakt.¬†Dit alles is bij ons te zien in een sfeervolle showruimte die op alle werkdagen van 8;00 tot 17;00 te bezichtigen is.
In het weekend zijn wij op afspraak geopend ,om te laten zien en eventueel te bespreken wat er allemaal mogelijk is voor u of uw groep met daarbij een lekker bakje koffie en een wieringer koek.

MEDION DIGITAL CAMERA

Workshop Schilderen

U kunt u bij ons terecht voor het volgen van een Workshop ” Schilderen”.¬†Een gezellig sfeertje met een hapje en een drankje zijn de ingredienten voor een geslaagde workshop.
Wij beschikken over een grote ruimte met mogelijkheden om twintig tot dertig mensen te ontvangen Denk daarbij aan Teambuilding voor uw personeel of met uw vereniging of familie. De kosten van een workshop zijn uiteraard in overleg..elke workshop is bij Wigbout een unieke belevenis.

U bent altijd welkom bij Wigbout Decoratie !!

Digital StillCamera

Gezelligheid ten top !!

Digital StillCamera

Volledige concentratie…

Digital StillCamera

Digital StillCamera

Even een hapje eten.

MEDION DIGITAL CAMERA

Dan de rest van het gebouw bekijken…

Welkom bij de familie Wigbout..

Reacties zijn gesloten.